Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Душовий набір Grohe Rainshower SmartActive 130 26546000

В наявності
Артикул: 26546000
7 470 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Характеристики
Артикул 26546000
Бренд Grohe
Серія Rainshower SmartActive
Колір Хром
Монтаж настінний
Висота штанги, мм 700
Форма ручної лійки кругла
Кількість режимів ручної лійки 3
Довжина шлангу, мм 1750
Мильниця Ні
Поличка Так
Комплектація Ручна лійка, Тримач ручної лійки, Душова штанга, Душовий шланг, Поличка, Монтажні елементи, Документація
Гарантійний термін, міс. 72
Країна виробника Німеччина
Опис

Ласкаво просимо до світу вишуканості та розкоші з душовим гарнітуром Grohe Rainshower SmartActive! Цей гарнітур створений, щоб надати вам незабутні враження та максимальний комфорт під час кожного душу.

Ручний душ Rainshower SmartActive 130 пропонує три режими струменя - Rain, Jet та ActiveMassage. Ви зможете насолоджуватися рівномірним малюнком з м'яким розпорошенням, потужним та стимулюючим струменем води або рухомим масажним струменем, який знімає напругу.

Технологія GROHE DreamSpray® забезпечує рівномірний розподіл води по всім активним форсункам, гарантуючи вам максимальну ефективність та задоволення. Зручний вибір режиму струменя забезпечується за допомогою функції GROHE SmartTip, що дозволяє одним дотиком пальця змінити режим розпилення.

Після закриття подачі води ручний душ не буде крапати завдяки технології GROHE DripStop, що забезпечує ваш комфорт. А завдяки функції GROHE RainStart, ручний душ завжди включатиметься з рівномірним, м'яким струменем Rain, надаючи вам почуття розслаблення та насолоди.

Для збереження часу та енергії, ви зможете легко видалити вапняний наліт з силіконових форсунок завдяки технології SpeedClean. Внутрішні канали Inner WaterGuide забезпечують збільшений термін служби і захист хромованої поверхні, що забезпечує довговічність вашого гарнітуру.

Душова штанга з душовим шлангом забезпечить вам відмінну гнучкість і комфорт використання. За допомогою системи GROHE QuickFix® Plus ви зможете адаптувати кронштейни для кріплення до існуючих отворів та зручно налаштувати висоту та кут нахилу за допомогою ковзаючого елемента.

Полка GROHE EasyReach ™ надасть вам зручне місце для шампуню та гелю для душу, а шланг TwistFree буде стійким до перегинів та скручування. Усе це забезпечується міцною хромованою поверхнею, яка легко миється завдяки технології GROHE Long-Life Shine®.

Замовте душовий гарнітур Grohe Rainshower SmartActive прямо зараз, і ви отримаєте естетичне задоволення та неперевершений комфорт під час кожного душу. Не вагайтеся - дозвольте собі насолоджуватися кожною краплею води з Grohe!

 - Новою поштою по Україні   80 грн

 - Адресна доставка «Новою поштою» — 110 грн

Розрахувати вартість можна на сайті Нової пошти 

САМОВИВІЗ

  Заберіть товар самостійно з нашої торгової точки

 *Більше інформації про доставку

 ОПЛАТА ЗАМОВЛЕННЯ

 - Оплата готівкою при отриманні замовлення

 - Оплата безготівковим розрахунком

 - Онлайн-оплат банківською картою, LiqPay

*Більше інформації про оплату замовлення

   ГАРАНТІЯ ЗАХИСТУ

  • Тільки оригінальні товари від відомих брендів, які проходять ретельні перевірки якості
  • Офіційна гарантія на товари від авторизованих сервісних центрів
  •  Оперативно реагуємо на гарантійні звернення, завдяки плідній співпраці з нашими імпортерами
  •  Оплачуємо всі витрати, пов'язані з доставкою товару до сервісного центру та у випадку виявлення виробничих дефектів протягом гарантійного терміну

 Без проблем обміняйте або поверніть невикористаний товар протягом 14 днів з дня покупки.
 

ВАЖЛИВІ АСПЕКТИ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ:

Товар повинен бути:

  • новим, без слідів використання 

  • без пошкоджень та сухий

  • у комплекті з усіма аксесуарами 

  • зі збереженими етикетками та заводським маркуванням 

 

 Заводська упаковка повинна бути:

  • у товарному стані

  • без розривів, вм'ятин, промокання, скотчу, написів, наклейок чи інших елементів, що псують зовнішній вигляд (ця умова не стосується додаткового пакування зверху) 


ТЕРМІНИ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

  •  Відповідно до законодавства України, ви маєте право повернути товар належної якості протягом 14 днів, не включаючи день покупки . Зверніть увагу, що цей термін включає час доставки товару до магазину

  • Рекомендуємо відправити товар заздалегідь, щоб уникнути порушення цього терміну. Це допоможе нам ефективніше обробити ваш запит та уникнути затримок 

 

КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ ДОСТАВКИ

  • Якщо початкову вартість доставки товару до клієнта оплачував продавець (тобто доставка була безкоштовною), а повернення товару ініційоване клієнтом без претензій щодо якості товару, то її вартість буде відшкодована продавцю із суми, яка повертається

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.